Irane skirta mirties bausmė 74 metų vyrui, kuris rengė „mišrius“ vakarėlius pusnuogiams svečiams, antradienį pranešė šalies vyriausiasis prokuroras Abbasas Jafari Dolatabadi (Abasas Džafaris Dolatabadis).

Pasak jo, kaltinamasis vadovavo „ištvirkėlių gaujai“, kurios rengiamose vakarėliuose buvo alkoholio ir narkotikų. Be to, juose būdavo seksualiai išnaudojamos moterys.

„Šiai ištvirkėlių gaujai skirta egzekucijos bausmė, tačiau nuosprendis buvo apskųstas aukščiausiajam teismui“, pranešė naujienų agentūra „Mizan“, cituodama prokurorą.

A.J.Dolatabadi paminėjo ir kitą atvejį, kai už „nepadorių“ Holivudo filmų atsisiuntimą ir jų įgarsinimą persiškai buvo suimti šeši asmenys.

„Šios gaujos interneto svetainė buvo didžiausias Holivudo filmų ir serialų atsisiuntimo centras. Per pastaruosius trejus metus jie paskelbė 18 tūkst. įgarsintų filmų ir serialų, daugelis kurių buvo nešvankūs ir pornografiniai“, – pareiškė A.J.Dolatabadi.

Teheranas, rugsėjo 26 d. (AFP-BNS).

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode