Apžiūrėtos viešosios miesto erdvės

Vakar, gegužės 29 d., Mažeikių rajono savivaldybės, Savivaldybės administracijos vadovai kartu su skyrių vedėjais, Mažeikių seniūnu ir seniūnijos darbuotojais, atsakingais už miesto tvarkymą, surengė vadovų išvažiuojamąjį posėdį po Mažeikių miestą. Apžiūrėta, kaip tvarkomi ir prižiūrimi Senamiesčio ir Juodpelkio parkai, stadionai, pagrindinės miesto gatvės, šaligatviai.

Idėja organizuoti tokį posėdį kilo Savivaldybės merui Antanui Teniui ir Savivaldybės administracijos direktoriui Broniui Kryžiui.

„Sulaukiame nemažai gyventojų kreipimųsi dėl tvarkos mieste, – kalbėjo vadovai. – Žmonės išsako savo nuomones – vieni peikia, kiti giria. Išvažiuojamojo posėdžio tikslas – patiems apžiūrėti viešąsias miesto erdves, įvertinti situaciją ir pagal poreikį bei galimybes imtis atitinkamų veiksmų, kad miesto veidas gražėtų.“

Apžiūrėjus miestą Vietinio ūkio skyrius įpareigotas organizuoti šakų, lapų, nupjautos žolės išvežimą, seniūnija – atkreipti dėmesį į kelkraščių, šaligatvių, želdynų, žolynų priežiūrą, tvarkymą.

Išvažiuojamojo posėdžio iniciatorių teigimu, tai pirmasis toks posėdis, tačiau ne paskutinis.

Agnė MATELĖ

Nuotraukos iš Savivaldybės archyvo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode