„Sėjos pabaigtuvės-patalkys“ Urvikiuose

Penktadienį Urvikių kultūros centro salėje vyko „Sėjos pabaigtuvės-patalkys 2017“, kur gausiai susirinkę ir linksmai nusiteikę žiūrovai išvydo Urvikių kultūros centro teatro būrelio „Vo a to matee“ spektaklio premjerą pagal E. Untulio žemaitišką pjesę „Meilės kvadrats“ (režisierius – Vaidas Andrijaitis).

Puiki aktorių vaidyba, šiltos ir teigiamos emocijos suteikė renginiui jaukumo, savito žavesio. Spektaklyje subtiliai įsiterpę kai kurie humoro fragmentai ne vieną salėje sėdintįjį privertė nusijuokti, o galbūt ir susimąstyti, nes aktorių sukurti vaidmenys – šeimos vyras, jo žmona, meilužė, žmonos meilužis – verčia pagalvoti, ko iš tiesų verta tikra meilė, pagarba šeimoje. Spektaklis sulaukė gausių žiūrovų plojimų, norintieji gėlių žiedu pasveikino aktorius, režisierių.

Po meilės dramomis persmelkto urvikiškių parodyto spektaklio renginio vedėjas V. Andrijaitis susirinkusiuosius pakvietė į „patalkį“ – vakaronę, kur liejosi skambios kapelos „Linksmieji vyrukai“ atliekamos dainos. Visi pakviesti į didelį ir smagų šokių ratelį, kur sukosi ir suaugusieji, ir mažieji renginio dalyviai. Šokius ir dainas paįvairino smagūs žaidimai, varžytuvės.

Alina JONIKĖ

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode