Vasarą pasitiko su baikeriais

 

Gajutė ABELKIENĖ

      Šeštadienį Pakalupio bendruomenė sukvietė kaimo vaikus į šventę, skirtą Tarptautinei vaikų gynimo dienai paminėti. Kartu su jais vasarą pasitiko ir baikeriai.

Dalyvauja renginiuose

      Motociklininkų susivienijimo „Juodvarniai“ nariai nuoširdžiai bendravo su vaikais ir jų tėveliais bei renginį organizavusiais bendruomenės nariais, papasakojo apie laukiančias keliones į Veneciją, Vokietiją ir kitas šalis bei Lietuvos vietoves, sakė dalyvaujantys įvairiuose renginiuose, važiuojantys į svečius pas vaikus, nuolat lankantys Mažeikių bendruomeninio pagalbos vaikams centro gyventojus. Pasak motociklininkų, rugpjūčio mėnesį Mažeikiuose vyks didžiulis renginis – roko festivalis „Gers!“, kurį jie organizuoja ne pirmus metus, ir pakvietė dalyvauti vaikus kartu su tėveliais.

Nugalėjo vaikai

      Didžiausia atrakcija šventės dalyviams buvo pasivažinėjimas motociklais. Užsėsti ant metalinių žirgų panoro ne tik mažieji, bet ir suaugusieji. Vaikai išmėgino visus motociklus, kieme sukdami ratą po rato.

      Pasak Pakalupio seniūnaitijos seniūnaičio Igno Vidmanto, „Juodvarnius“ jau antrus metus iš eilės pakviečia šios šventės vienas iš iniciatorių Antanas Dainius, kartu su kalviu Česlovu Pečetausku pradėję tokią šventę rengti prieš keletą metų.

      Vaikus itin nudžiugino jų pergalė prieš motociklininkus virvės traukimo rungtyje. Po pirmojo pralaimėjimo panorę atsirevanšuoti „Juodvarniai“ nutarė nepasiduoti ir lengvai pelnyti pergalę, tačiau pasirodė, kad mažieji, padedami mamų, iš tikrųjų buvo stipresni.

      Pakalupio bendruomenės pirmininkas Aldonis Eselinas įteikė svečiams padėkos raštą, kvietė atvykti į kitus renginius ir pradžiuginti ne tik vaikus, bet ir suaugusius. 

Šventė tęsėsi

      Motociklininkų susivienijimo „Juodvarniai“ nariams atsisveikinus, šventė tęsėsi toliau. Čia netrūko žaidimų, konkursų, varžybų ir skanių ledų. Mažieji piešė sveikinimus, dalyvavo šaudymo varžybose, išbandė jėgas įvairiose rungtyse.

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode