Vasaros šventėje –būrys atlikėjų

 

Saulėtą ir šiltą trečiadienio pavakarę Buknaičių kaimo parke vyko vasaros šventė „Prie Vadaksties krantų – po vasaros dangum“. Kaimo bendruomenės ir Buknaičių kultūros namų organizuotame renginyje atvykusiųjų laukė smagūs įvairių Lietuvos atlikėjų pasirodymai ir pramogos.

Dėkojo dalyviams

Renginio pradžią paskelbė renginio vedėja Jolanta Kriaučiūnienė, atlikusi Povilo Meškėlos ir grupės „Rojaus tūzai“ dainą „Drugys“. Kartu su kolega – šventės vedėju Vygantu – ji pasveikino atvykusiuosius. Į sceną pakviesti pagrindinė šventės bei kultūrinės veiklos organizatorė Aldona Budžienė ir Buknaičių kaimo bendruomenės pirmininkas Alvydas Budžys pasveikino susirinkusiuosius. Iš visos Lietuvos – Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Šilutės, Mažeikių – atvykusiems vasaros šventės dalyviams organizatoriai įteikė atminimo dovanėles.

Pramogos mažiesiems

Mažieji renginio dalyviai kartu su tėveliais pūtė spalvinguosius muilo burbulus, o kaip išpūsti labai didelį ir gražų burbulą, visus norinčiuosius išmokė Laurynas Jonauskas. Drąsiausieji turėjo progą pajodinėti arkliais ir poniais, kiti vaikučiai išbandė batuto teikiamas linksmybes. Darbštuolė „Bitutė“ (Dainora Mačienė) kvietė mažuosius kartu kurti, šokti.

Surengė koncertą

Šventėje koncertavo Buknaičių kultūros namų romansų ansamblis „Auksinės širdys“, Urvikių kultūros centro grupė „Linksmieji vyrukai“, mažeikiškių Eglės ir Dariaus Ereminų duetas, projekto „Lietuvos talentai 2012“ nugalėtojas, realybės šou „Dangus 2“ dalyvis Marius Petrauskas iš Mažeikių, vilnietis Gopalas Michailovskis, Voldemars Petersons-Kupidoiš Kauno, jaunimo muzikos grupė „Prieskonis“ iš Šilutės, populiariosios muzikos grupės „Aliukai“ solistas Dangiras Grigalevičius iš Kauno.

Kiti atlikėjai taip pat nepaliko abejingų: dainavo dainas, bendravo su vasariškai nusiteikusia publika. Grakščiais šokiais šventės dalyvius sužavėjo rytietiškų šokių studija „Meliha“ – duetas „Meliha & Surum“.

Kiekvienas atlikėjas po pasirodymo paliko savo autografą specialioje lentoje, kaip mielą prisiminimą apie dalyvavimą šventėje.

Renginį vainikavo „Žvaigždžių lietus“: Scenoje žiūrovai išvydo visų mylimą Lietuvos atlikėją Edmundą Kučinską (Justinas Dapkus), legendinę dainininkę Džordaną Butkutę (Jolanta Kriaučiūnienė), JAV atlikėją Britney Spears (Eglė Vaitkuvienė).

Alina JONIKĖ

Autorės nuotraukos

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode