Nuskambėjo tradicinė vasaros šventė

 

Šeštadienį Purvėnų kaimo parke vyko tradicinė vasaros šventė „Tėveliai čia gyveno – ir aš čia gyvenu“, sukvietusi gausų būrį dalyvių.

Vyko varžybos

Laižuvos kultūros centro ir Purvėnų kaimo bendruomenės organizuoto renginio dalyviai aikštelėje entuziastingai rungėsi krepšinio varžybose, kur žaidė 4 komandos. I vietą užėmė svečių komanda „Audi žaibas“ iš Mažeikių, II vieta atiteko Purvėnų komandai „Balti“ ir garbingą III vietą iškovojo taip pat purvėniškių komanda „Nežinau“. Vėliau vyko tritašių ir baudų metimo varžybos. Taikliausiai tritaškius mėtė ir I vietą laimėjo Goda Liaugminaitė, II vietą užėmė Gvidas – svečias iš Mažeikių, ir III vieta džiaugėsi Simas Kundrotas. Baudų metimo varžybose I–II vietomis dalijosi mažeikiškiai – Dalius ir Gvidas, o III vieta atiteko Remigijui Liaugminui.

Sveikinimai ir padėkos

Renginyje mažiesiems šventės svečiams taip pat netrūko pramogų: vaikai smagiai šėlo, bendravo ir žaidė su linksmąja „Pirate“.

Purvėnų kaimo bendruomenės pirmininkas Artūras Pekauskas pasveikino visus atvykusius į šventę, už aktyvią bendruomeninę veiklą, finansinę paramą dėkojo prisidėjusiems.

Šventėje koncertavo Tirkšlių kultūros centro Užlieknės kultūros namų kolektyvai: liaudiškos muzikos kapela „Gluosnis“, estradinės muzikos ansamblis „Vakaras“, Mažeikių bendruomenės centro ansamblis „Skambesys“. Vakaro „vinimi“ tapo atlikėjo Ligito Kernagio koncertas, o po koncerto į gegužinę visus pakvietė muzikantas Rašidas.

Alina JONIKĖ

Nuotraukos iš Laižuvos kultūros centro archyvo

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode