Mažeikių policijos komisariate – prevencinis renginys

 

         Liepos 17 dieną Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate vyko prevencinis renginys „Kartu už saugią Lietuvą“, skirtas policijos rėmėjams, jauniesiems policijos rėmėjams, „Saugių kaimynysčių“ grupių pirmininkams, seniūnaičiams, bendruomenių pirmininkams ir kitiems su policija bendradarbiaujantiems socialiniams partneriams.

          Susirinkusius gyventojus komisariato viršininkas Saulius Bumblys supažindino su rajono kriminogenine situacija. Kalbėta apie tai, kaip netapti nusikaltimo auka, išvengti sukčių pinklių, apie smurto artimoje aplinkoje problemą. Po pasisakymų ir diskusijų buvo vieningai pritarta, kad kuriant saugią aplinką, labai svarbu bendradarbiauti, ieškoti bendrų tikslų, kurie vienytų ir prisidėtų prie saugesnės aplinkos kūrimo, kad gyventojai neliktų abejingi daromiems teisės pažeidimams ir pastebėję ką nors įtartino skambintų į pagalbos centrą, tel. 112.

         Policijos rėmėjai yra vieni aktyviausių policijos pagalbininkų, tad jų indėlis užtikrinant viešąją tvarką, kuriant saugesnę aplinką yra vienas didžiausių. Policijos rėmėjai, jaunieji policijos rėmėjai, „Saugių kaimynysčių“ grupių nariai, bendruomenių pirmininkai, seniūnaičiai rūpinasi visuomenės gerove ir saugumu savanoriškai, nesitikėdami atlygio – tiesiog daro gerus darbus vardan kitų, tad savo prasminga veikla taip pat prisideda prie saugesnės aplinkos kūrimo. 

         Padėkota už pilietinę pareigą užtikrinant viešąją tvarką ir visuomenės saugumą policijos rėmėjams Vidmantui Švažui ir Sigitui Petroškai, kurie yra ne tik policijos rėmėjai, bet ir „Saugios kaimynystės“ grupės pirmininkai, Ivanui Liauksminui, Vilmai Norvaišaitytei, Vaclovui Akavickui, Antanui Kovierai, Jevgenijui Linkevičiui bei jauniesiems policijos rėmėjams: Aistei Mažonaitei, Matui Petrauskui, už aktyvią veiklą vykdant nusikalstamų veikų ir teisės pažeidimų prevenciją tarp jaunimo. Už ilgametį bendradarbiavimą, policijos ir visuomenės ryšių plėtojimą padėkota Alvydai Purauskytei, Mažeikių rajono savivaldybės švietimo skyriaus vyriausiajai specialistei, jaunimo reikalų koordinatorei,  Virginijai Galdikienei, Tirkšlių seniūnijos Balėnų kaimo bendruomenės pirmininkei, seniūnaitei ir Alvydui Budžiui, Reivyčių seniūnijos Buknaičių kaimo bendruomenės pirmininkui, seniūnaičiui, „Saugios kaimynystės“ kaimo grupės pirmininkui už bendradarbiavimą, bendruomeniškumo puoselėjimą ir iniciatyvą kuriant saugią aplinką.

      „Padėdami kitiems, rūpindamiesi visuomenės gerove ir saugumu turtėjame ir patys“, – atsisveikinant tarė bendruomenės pareigūnė.

 Mažeikių r. PK informacija ir nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode