Rusnėje vykusioje šventėje dalyvavo ir mažeikiškiai

 

Antradienį muzikos grupė „Kadrai“ iš Mažeikių dalyvavo Rusnėje,  Šilutės r., gražiame gamtos kampelyje įsikūrusioje Algimanto Svitkino sodyboje, organizuotame smagiame renginyje „Šeimos diena“. Šventėje dalyvavo ir kitos muzikos grupės, netrūko pramogų ir atrakcijų.

Grįžo kupini įspūdžių

Gyvo garso muzikos grupė „Kadrai“, kurioje groja ir dainuoja penki muzikantai – grupės vadovas Aurelijus Barakauskis (būgnai), Kostas Drunys (solistas, akustinė gitara), Jolanta Kriaučiūnienė (solistė), Arvydas Ramonas (klavišai), Gražvydas Budreckas (bosinė gitara) – susikūrė beveik prieš dvejus metus. Ji aktyviai koncertuoja ne tik Mažeikių rajone, bet ir visoje Lietuvoje. Pasak grupės solistės J. Kriaučiūnienės, Rusnėje vykusiame koncerte jie atliko aštuonis kūrinius, du iš jų – autorinius.

„Renginio organizatorius Vygantas Stoškus įteikė padėkas ir marškinėlius su šio festivalio simboliu. Po pasirodymo sodybos šeimininkas A. Svitkinas plukdė mus savo laivu, papasakojo apie nuostabų Rusnės kraštą ir keturių upių santaką, vaišino žuviene. Dėkojame festivalio organizatoriui už kvietimą dalyvauti šiame puikiame renginyje. Namo grįžtame kupini nepakartojamų įspūdžių, gerų emocijų ir puikios nuotaikos“, – sakė J. Kriaučiūnienė.

Netrūko pramogų

Šventėje netrūko įvairiausių pramogų, atrakcijų ir mažiems, ir dideliems: vaikučiai šokinėjo ant batuto, norintieji išbandė vandens slides, dalyvavo rankinio, stalo teniso, šaškių, stalo futbolo, kamuolinio zoorbing futbolo, krepšinio, badmintono varžybose, plaukiojo laivu, ragavo žuvienę, džiaugėsi pirties ir kubilo teikiamais malonumais.

Renginyje, be grupės „Kadrai“, koncertavo „Klasiokai“ iš Gargždų, „Karčema“ ir „Prieskonis“ iš Šilutės. Bliuzo gerbėjai klausėsi Keegan Mcinroe ir Matt Tedder iš JAV ir Aleksandr Belkin iš Vilniaus atliekamų kūrinių.

Alina JONIKĖ

Viktorijos Švobaitės nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode