Susitikime su Seimo nariais – apie koronavirusą ir investicijų pritraukimą

Lapkričio 16 d., pirmadienį, Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybės) meras Vidmantas Macevičius ir Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Eimantas Salatka susitiko su naujojo LR Seimo nariais, atstovaujančiais Mažeikių rajono gyventojams – Valiumi Ąžuolu ir Laima Nagiene.

Covid-19, Ateities ekonomikos DNR planas, investicijų į rajoną pritraukimas – temos, kuriomis kalbėta.

Aptarta situacija rajone dėl Covid-19, galimybė Seimo nariams kreiptis į Sveikatos apsaugos ministeriją dėl Mažeikių ligoninės aprūpinimo būtiniausia medicinine įranga sergančiųjų Covid-19 ir kitų ligonių gydymui.

Taip pat kalbėta apie Ateities ekonomikos DNR planą, ilgalaikių investicijų pritraukimą, kad ekonomika, nukentėjusi dėl Covid-19 poveikio, atsigautų ir pradėtų augti, taptų tvari, inovatyvi ir kurtų aukštą pridėtinę vertę.

Diskutuota ir apie Inovacijų skatinimo fondo naudą Lietuvos ekonomikai, tuo pačiu ir rajonui. Šis fondas skatins naujų produktų kūrimą ir pardavimą, privačias investicijas bei sustiprins mokslinius tyrimus, eksperimentinę plėtrą ir inovacijas vykdančių įmonių ekosistemą. Taip pat tai turės įtakos ir valstybės finansams.

MS-34

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode